Mijn motto is "Alle BEEtjes helpen". 
Elke plant die de grond in gaat, is er één. Of die nou in een kleine stadstuin staat of in een grote landelijke tuin. Elk plantje zorgt voor mooie kleuren, texturen en een speciale vormgeving. En niet onbelangrijk; voor voeding voor bijen, vlinders, vogels... Het is mijn missie om buitenruimtes te vergroenen. Om mens en natuur meer in balans te brengen, daar word ik heel blij van! 
Het ontwerpen is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader is architect. Ik zag hem vroeger altijd werken aan 3D tekeningen, plattegronden en visualisaties. Dat inspireerde mij! Mijn moeder had een prachtige tuin. Ze was altijd met haar planten in de weer. Er viel altijd wat te snoeien en te verplanten. Toen ik mijn eerste moestuin kreeg was ik verkocht! Lekker met mijn handen in de aarde, zaden zaaien en geduldig wachten wat er op komt....
Jong geleerd is oud gedaan... Heel wat reizen, opleiding, liefde en geboortes van mijn kinderen later, vond ik het tijd om mijn droom achterna te gaan. Creatief bezig zijn, buitenruimtes inrichten, elke dag bezig zijn met de natuur! Na mijn studie 'Tuinarchitectuur', cursus 'biodivers tuinontwerp'  en het winnen van de tuinontwerpwedstrijd 'tuin voor de toekomst', startte ik mijn bedrijf BEEtuindesign. 
Een tuinontwerp maken is voor mij een leeg canvas. Ik vind het fijn om bij mensen over de vloer te komen en geniet van de gezellige gesprekken. Het boeit mij om te onderzoeken waar klanten écht behoefte aan hebben. En als ik het aha-moment te pakken heb, vind ik het heerlijk om met mijn kalkpapier, pennen, stiften en krijtjes aan de slag te gaan. Om een persoonlijk concept te bedenken en uit te werken. Een klant zei laatst tegen me "We hadden dit zelf nooit kunnen bedenken, maar we zien het al helemaal voor ons!". Dat is voor mij het grootste compliment wat ik als tuinontwerper kan krijgen.    
Back to Top